Alegeri parlamentare 2020 – Rafila: Nu cred că demagogia şi festivismul îşi au locul, cred că e momentul să reflectăm puţin şi să ne întoarcem la profesionişti

29

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor, a afirmat după ce a votat că demagogia şi festivismul nu îşi au locul şi crede că este momentul pentru întoarcerea la profesionişti. 

Rafila a fost întrebat de jurnalişti cu ce gând a votat.

 “În primul rând, cu gândul că trebuie să particip la vot, procedura de vot este sigură, nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii. În al doilea rând, cred că cel mai important este ca în sfârşit oamenii să voteze pentru profesionalism, responsabilitate şi modestie. Nu este timp de festivism în momentul de faţă, nu putem să ne reîntoarcem o viaţă normală socială şi economică decât dacă reuşim să trecem peste această pandemie. Din păcate, aceste lucruri nu se pot face decât cu profesionişti şi în acest moment nu cred că demagogia şi cum vă spuneam festivismul îşi au locul, cred că e momentul să reflectăm puţin şi să ne întoarcem la profesionişti”, a declarat Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor.

Facebook Comments