Alexandru Rafila, printre candidaţii PSD la alegerile parlamentare. Ciolacu: Azi aş dori să-i mulţumesc că s-a alăturat echipei noastre. Parlamentul are nevoie de specialişti pentru a face legislaţia pentru această luptă cu pandemia

3

Marcel Ciolacu a anunţat că Alexandru Rafila s-a alăturat echipei de candidaţi ai PSD la alegerile parlamentare. Liderul social-democraţilor a precizat că este nevoie de specialişti în Parlament care să facă legislaţie în luptă cu pandemia de coronavirus.

„Aşa cum v-am promis şi dvs şi colegilor mei şi simpatizanţilor PSD, de când am preluat funcţia de preşedinte al PSD, am spus foarte clar că partidul trebuie să se deschidă, în primul şi primul rând pentru specialiştii din prima linie deja cunoscuţi atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Azi aş dor să mulţumesc dl doctor Rafila că s-a alăturat echipei noastre. Lupta cu pandemia este una de durată, atunci România şi românii şi Parlamentul au nevoie de specialişti în parlament pentru a face legislaţia pentru această luptă cu pandemia. E a doua zi cu o raportare de peste 4.000 de infectări. E clar că Guvernul nu gestionează această pandemie. De cele mia multe ori caută scuze sau vinovaţi. Mă uitam azi la televizor că ministrul Sănătăţii şi de Interne tăiau o panglică la un spital oncologic, foarte bine că s-a făcut acest spital. Dar cu totul şi cu totul sunt altele problemele românilor şi nu tăierile de panglici. Oameni precum doctorul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României. Domnule Rafila sunt convins că veţi face ceea ce trebuie în Parlament”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi într-o conferinţă de presă.

„Îi mulţuumesc domnului preşedinte Ciolacu pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar având o carieră adiministrativă în spate, am considerat că pot să ajut această ţară, împreună cu alte colegi, încât să putem să avem o legislaţie în domeniul sănătăţii care să facă posibil un deziderat pe care noi nu l-am atins. accesul la servicii de sănătate”, a adăugat Alexandru Rafila. 

Facebook Comments