Amendă record pentru un șofer din Suceava după ce a comis nu mai puțin de 16 nereguli în trafic

17

Polițiștii suceveni au aplicat o amendă de 20.880 de lei unui șofer în varsta de 20 de ani din orașul Siret, dupa ce acesta a comis nu mai putin de 16 nereguli în regimul rutier. Șoferul s-a ales și cu permisul suspendat pe o perioada ce 4 ani, pana în 2024.

Printre neregulile comise de șoferul teribilist se numară viteza excesivă (peste 100 km/h în localitatate), neoprire la semnalul polițiștilor sau deplasare pe contrasens.

Evenimentul a fost postat pe pagina de facebook a


Permisul suspendat până în 2024…

Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!

O seară liniștită!

Facebook Comments