Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie/ Nu sunt în competiţie cu Nicuşor Dan

5
Foto: Facebook | PMP

Fostul preşedinte şi primar general Traian Băescu a declarat, luni seară, după ce a fost făcut anunţul privind candidatura sa la Primăria Capitalei, că fiecare are şansa lui. ”Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti, a afirmat Băsescu care a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, relatează News.ro.

Foto: Facebook | PMP

”Fiecare are şansa lui. Mărimea partidelor îi legitimează pe unii să fie mai optimişti, unii mai optimişti decât trebuie, dar mai optimişti”, a declarat Traian Băsescu, luni seară, la B 1 Tv, referitor la candidatura sa la Primăria Capitalei.

Băsescu a reiterat ideea că a fost unul dintre cei care au iniţiat susţinerea lui Nicuşor Dan.

Întrebat ce crede despre declaraţia lui Nicuşor Dan potrivit căreia susţinătorii PMP vor vedea avantajele unui vot util şi-l vor vota pe el, nu pe Traian Băsescu, fostul primar general a declarat: ”Eu am mai văzut campanii cu vot util. Am văzut prea multe la viaţa mea, prea multe competiţii, ca să cred numai în votul util. Cei care se păcăleasc cu această abordre trebuie să ştie că la votul uninominal este altfel, iar Primăria este despre cineva care poate administra Bucureştiul”.

De asemenea, Băsescu a precizat că nu este în competiţie cu Nicuşor Dan, ci cu PSD.

Băsescu susţine că sunt prea multe lucruri în Capitală aşa cum le-a lăsat el după ce nu a mai fost primar general.

Liderul PMP, Eugen Tomac, invită membri PMP şi susţinătorii la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti.

Facebook Comments