Ciolacu: Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie

71

Marcel Ciolacu a precizat că demisia ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu, după incendiul de la Institutul Matei Balş, este un lucru infim însă obligatoriu, este „un gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie”. Liderul PSD a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis „în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele «structurale» şi reforma”.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâni de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară! Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele «structurale» şi reforma…
Cîţu are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public! El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate şi i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe şefii de spitale că nu fac investiţii în infrastructură!!!
Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu şi toată liota de moralişti din USR-PLUS dau declaraţii de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere şi ar gestiona chiar Sănătatea! “Pare că nu reuşim să învăţăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi câţi români mai trebuie să moară până veţi învăţa, iresponsabililor?
Ştiu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi îngheţe, la propriu şi la figurat, ţinându-i în frig în case şi tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii ţării!!!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

 

Facebook Comments