Conducerea Parlamentului a luat act luni de demisia lui Sorin Grindeanu de la şefia ANCOM

17
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Birourile reunite permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat luni act de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), în contextul în care acesta este prim-vicepreşedinte al PSD în urma congresului partidului din 22 august. În acest sens, plenul reunit al Parlamentului ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, au spus surse politice pentru News.ro.

În şedinţa birourilor permanente reunite ale Parlamentului a fost luat act şi de demisia lui Dan Şerban Iliescu din funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, a lui Sorin Gheorghe Popescu din funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ 

„Vineri, 9 octombrie, pentru toate cele 3 poziţii sunt aşteptate propunerile de candidaturi, fiecare cu procedura aferentă”, mai transmit reprezentanţii Camerei Deputaţilor, în anunţul de presă. 

Un alt punct de pe ordinea de zi a birourilor renunte a fost solicitarea ministrului Apărării Nicolae-Ionel Ciucă „de aprobare prealabilă în vederea iniţierii de către Ministerul Apărării Naţionale a procedurii de atribuire a contractului de achiziţie a unui program de înzestrare”.

Sorin Grindeanu a fost ales prim-vicepreşedinte al PSD la Congresul formaţiunii din 22 august. El a fost preşedintele ANCOM din noiembrie 2017.

Facebook Comments