Predoiu, despre ancheta în cazul incendiului de la ATI Piatra Neamţ: E un dosar complex, în care sunt foarte multe expertize de făcut

18

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că dosarul deschis în urma incendiului de la Secţia de ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ este unul complex şi este nevoie de realizarea unor expertize pentru a fi prezentate primele concluzii ale anchetei.

Cătălin Predoiu a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum comentează ancheta Parchetului General în cazul de la Piaţa Neamţ şi care sunt concluziile.  

“E un dosar complex şi, din ce date am, inclusiv date publice, îmi dau seama că e un dosar în care sunt foarte multe expertize de făcut. Expertizele presupun o anumită durată de timp până când îşi prezintă concluziile. Trebuie să avem răbdare cu concluziile acolo, nu mă pot putem pronunţa, altminteri nu am competenţe în dosarul respectiv, dar din experienţă şi ce date am, cred că trebuie să aşteptăm concluziile după ce aceste expertize. Procurorii ştiu mai bine aici”, a explicat ministrul Justiţiei. 

Un incendiu a izbucnit, în seara de 14 noiembrie, în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ, fiind zece morţi şi mai mulţi răniţi. Şase dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi, unde doi au murit ulterior. 

Facebook Comments