PSD: Demagogia, dublul standard şi politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului lui Klaus Iohannis

3

Social-democraţii au transmis că preşedintele Klaus Iohannis nu are viziune în domenii cheie pentru români – educaţie, sănătate şi economie. Aceştia adaugă că „demagogia, dublul standard şi politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului” şefului statului.

Demagogia
Sursa foto: News.ro

„România normală: măşti obligatorii – DA, măşti gratuite – NU! România educată: şcoală – NU, alegeri – DA! Romania resetată: pensii şi alocaţii – NU, afaceri de partid în pandemie – DA!”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că „marile proiecte” ale lui Klaus iohannis sunt nişte „eşecuri naţionale”.

„Iohannis demonstrează zi de zi că îi lipseşte viziunea pe domeniile-cheie care privesc viaţa românilor: sănătatea, educaţia şi economia. Demagogia, dublul standard şi politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului său. Marile proiecte ale preşedintelui Iohannis sunt eşecuri naţionale, în care românii plătesc, iar liberalii se îmbogăţesc”, a mai precizat sursa menţionată.

PSD mai transmite că Guvernul PNL şi-a pierdut complet credibilitatea şi legitimitatea, fapt pentru care în august partidul va depune moţiune de cenzură.

„Puterea liberală şi-a pierdut total credibilitatea şi legitimitatea: fiecare zi la guvernare este încă o zi care face rău ţării! De aceea, în august punem #STOP haosului PNL!”, a conchis sursa amintită.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că PSD acţionează în Parlament cu un cinism inimaginabil doar pentru a câştiga câteva voturi în plus şi că el vede în această notă anunţurile social-democraţilor de a veni cu o moţiune de cenzură.

Facebook Comments