Sorin Cîmpeanu, despre criticile lui Dacian Cioloş: A fost o apreciere personală, probabil că a intervenit un interes politic

18

Sorin Cîmpeanu, despre criticile lui Dacian Cioloş: A fost o apreciere personală, probabil că a intervenit un interes politic

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a comentat, miercuri seară, criticile pe care i le-a adus liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmând că au fost aprecieri personale. ”Probabil că a intervenit un interes politic”, a declarat Cîmpeanu, adăugând că partenerii de coaliţie nu ar trebui să se pronunţe cu privire la nominalizările făcute de alt partid.

”Din câte cunosc eu, dimpotrivă, a fost o apreciere personală, probabil că a intervenit un interes politic (…) Nu are logică ce se întâmplă”, a declarat, miercuri seară, la B 1 TV, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre criticile pe care i le-a adus Dacian Cioloş.

”Care ar fi poziţia din care dă lecţii PNL-ului?”, a adăugat ministrul Educaţiei.

Acesta a precizat că senatorul PLUS Ştefan Pălărie – care a afirmat că nu înţelege resorturile care au dus la nominalizarea lui Sorin Cîmpeanu ar fi fost o variantă foarte bună de ministru al educaţiei, dacă ministerul ar fi revenit Alianţei USR PLUS.

”Nu mă exprim eu cu privire la opţiunile USR PLUS, după cum ar fi bine să nu se exprime nici colegii din coaliţie cu privire la alegerile PNL”, a adăugat Cîmpeanu.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, afirmă, miercuri, că are o ”nemulţumire” cu privire la prezenţa lui Sorin Cîmpeanu în Guvern, întrucât modul în care acesta a acţionat în ultimii ani ”e departe” de felul în care ar trebui să fie un parcurs politic decent o referinţă pentru educaţia din România. Cioloş exprimă că partenerii de coaliţie nu au avut posibilitatea de a interveni asupra propunerilor făcute de partide.

Facebook Comments