Străzi inundate în Focșani în urma unei ploi torenţiale

6

O ploaie torenţială care a durat aproximativ o oră şi jumătate a inundat străzile din municipiul Focşani, dar şi subsolurile unor instituţii. Tot din cauza ploii, un autobuz a rămas blocat în mijlocul unui pasaj, fiind nevoie de pompieri pentru a-l scoate.  

În urma ploii torenţiale care s-a abătut asupra municipiului Focşani, toate străzile au fost inundate.În zona intersecţiilor, apa a măsurat zeci de centimetri. 

Ca urmare a ploii de pe carosabil, un autobuz în care era doar şoferul a rămas blocat în pasajul Vâlcele. Două echipaje cu un camion şi o autospecială de primă intervenţie din cadrul ISU au intervenit pentru deblocarea vehiculului. De asemenea, în urma ploii torenţiale de joi dimineaţă, au fost inundate subsolul Poliţiei Judeţene Vrancea şi al  Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.Pompierii intervin pentru evacuarea apei din subsolul Inspectoratului Şcolar. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervine cu o autospecială si o motopompă şi pentru evacuarea apei din subsolul Spitalului Judeţean.

Facebook Comments