Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

În fapt, în dimineața de 28.04.2020, în jurul orei 05.00, prin apel 112, o femeie de 86 de ani a sesizat că în locuința sa au pătruns, pe geam, doi bărbați, cu fețele acoperite, care au amenințat-o cu un obiect ascuțit, după care au sustras bani și câteva bunuri de valoare.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, precum și din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 2.

În locuință a fost găsită și o altă femeie, prietena proprietarei, care a fost și ea deposedată, tot prin violență, de bunurile și valorile pe care le avea asupra sa.

A fost efectuată cercetarea locului faptei și au fost ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

În urma investigațiilor, cercetărilor și audierilor efectuate, a rezultat presupunerea rezonabilă că în locuința persoanei vătămate au pătruns doi bărbați, de 31 și respectiv 18 ani, care prin amenințare au deposedat femeile de mai multe bunuri și valori.

În această dimineață a fost efectuată percheziția domiciliară la adresa celor doi bărbați, aceștia fiind conduși la audieri.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cu cei doi bărbați în stare de reţinere, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Daca ti-a placut acest articol, da-l mai departe!

Facebook Comments