Transport public în comun pentru locuitorii din cartierul Greenfield

3

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea anuntă, în urma unei vizite de în cartierul Greenfield, că începand din 14 septembrie, locuitorii din cartier vor avea la dispoziţie şi alternativa transportului în comun.

„Am fost prezentă astăzi în cartierul Greenfield, acolo unde Primăria Capitalei a construit o nouă stradă de la zero – prelungirea Aleii Teişani -, astfel încât putem sa dam o veste bună celor care locuiesc în acest cartier. Începand de luni, 14 septembrie, locuitorii Greenfield vor avea la dispoziţie şi alternativa transportului în comun, fiind înfiinţată o linie nouă STB- autobuzul cu numărul 204, împreună cu două staţii pentru îmbarcare/debarcare călători. Aceaste noi staţii vor asigura legătura cartierului Greenfield cu terminalul Strauleşti şi, implicit, cu întregul oras”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Capitalei.

Linia de autobuz 204 va facce legatura între cartierul Greenfield si terminalul Străulești, având ca traseu Str. Teișani, DNCB (Șos. Odăii), Șos. București – Târgoviște, cu întoarcere pe Șos. București -Târgoviște, DNCB (Șos. Odăii).

“Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative.”

Facebook Comments