Ultimul episod din „The Undoing”, cea mai mare audienţă pentru HBO de la finalul „Big Little Lies”

26

Ultimul episod din miniseria „The Undoing”, cu Nicole Kidman şi Hugh Grant în rolurile principale, a generat cea mai mare audienţă pentru HBO de la finalul sezonului secund al „Big Little Lies” de anul trecut, potrivit Variety.

Cel de-al şaselea episod şi ultimul al „The Undoing” a avut premiera duminică seară şi, potrivit reţelei de televiziune, a atras 3 milioane de telespectatori pe toate platformele, ceea ce reprezintă o creştere cu 43% faţă de penultimul episod şi mai mult de dublul audienţei înregistrate de prima parte.

În plus, a fost şi cel mai urmărit episod al unui show HBO de la finalul sezonului al doilea din serialul „Big Little Lies”, în care au jucat Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern şi Meryl Streep.

„The Undoing”, creat şi scris de David E. Kelley, este şi primul serial din istoria HBO care a crescut din punct de vedere al audienţei de la săptămână la săptămână, pe parcursul celor şase episoade. 

Cât priveşte difuzarea liniară, audienţa ultimului episod a fost – duminică – cu 42% mai mare decât săptămâna trecută şi cu 168% mai mare decât la premieră.

Audienţa primului episod a depăşit pragul de 9 milioane de telespectatori şi continuă să crească.

Kidman şi Grant sunt Grace şi Jonathan Fraser, doi soţi care au o căsnicie fericită şi un fiu adolescent. O moarte violentă şi un lanţ de descoperiri le transformă existenţa. Noah Jupe joacă rolul fiului, iar Donald Sutherland, pe al tatălui lui Grace.

Facebook Comments