Liviu Apolzan, pastorul bisericii penticostale Betel din Oradea, le cere să nu se roage enoriașilor care nu păstrează distanțarea socială!

Liviu Apolzan, pastor al bisericii penticostale Betel din Oradea, și-a criticat aspru credincioșii veniți la slujba de duminică. Oamenii au mutat scaunele și băncuțele pregătite în curte pentru a se feri de razele soarelui și asta l-a enervat pe partor. El i-a îndemnat să mute scaunele pe poziția unde au fost așezate iar cine nu este de acord să se ridice și să se mute în spate.

„Ne-am rugat după soare, să stăm la soare! E vară, e timpul să ne mai și bronzăm! Unii care sunteți mai negri la piele, trăgeți-vă undeva, acolo, după ziduri! Distanța între voi să fie de cel puțin un metru. Frații cu ordinea sunt rugați să treacă printre frați și să-i așeze.”, a dictat pastorul de la microfon.

Supărat că oamenii nu stau în locurile stabilite de el înaintea slujbei duminicale, Liviu Apolzan le-a transmis un mesaj direct: cine nu păstrează distanțarea socială nu are dreptul la a se ruga: „Haideți să plecăm capetele dar ne rugăm doar cei care păstrăm distanța, ceilalți tăceți, tăceți că nu aveți dreptate, tăceți!”

Facebook Comments