10.6 C
București
marți - 24 - noiembrie - 2020
marți / 53 - noiembrie - 2020
10.6 C
București

Online Press este un produs media și a fost creat din dorinţa de informare corectă a cetăţenilor. Considerăm că cetățeanul trebuie să fie corect informat cu știri din surse sigure. Acesta își propune sa ajungă in telefoanele, tabletele și calculatoarele tuturor! Este un site de presă independent, neafiliat politic, ce transpune știrile de ziar în mediul online și are ca scop informarea publică cu privire la evenimentele politice, economice și sociale, atât din țară cât si din străinătate.

Maria Capelos

Redactor socio-cultural

Mai bine de 25 de ani a scris la România libera. A început prin a publica în pagina de știință, apoi a abordat subiecte din sănătate, beauty și fashion pentru ca cei mai mulți ani să se dedice zonei culturale, fie ca vorbim despre carte, teatru, evenimente culturale, a realizat foarte multe interviuri cu scriitori, istorici, actori, regizori, interpreți de muzică clasică sau compozitori. A coordonat suplimentul Timpul liber al României libere, Ziarul Festivalului George Enescu ediția din 2017, a publicat trei cărți, la Editura All, cu Alexandru Arșinel, Marin Moraru și Vladimir Găitan.

Gabriel Tanase

Redactor șef

Gabriel Tanase este student la universitatea din bucuresti, facultatea de jurnalism si stiinte ale comunicarii. Cu o experienta de doi ani in jurnalism si cu diverse articole scrise pe site-ul

Daniel Neguț

Redactor economic

Daniel NEGUŢ este realizator la Redactia INFORMATII a Societatii Romane de Radiodifuziune, cu o vechime de peste 27 de ani de radio, dar şi cu o activitate intensă, de peste 30 de ani, in presa scrisa, în publicaţii de business sau de turism rural... Pe de altă parte, a avut multiple colaborări la TVR, ori la diverse televiziuni private. Daniel NEGUŢ a obţinut, printre altele, premiul pentru “Cel mai bun jurnalist pe sectorul IMM”, acordat de CNIPMMR (anul 2009); Premiul de Excelenţă pentru Promovarea Pieţei de Capital, secţiunea “Radio”, acordat de BVB şi Asociaţia Brokerilor (2006), ori premiul Bursei Române de Mărfuri, pentru cel mai bun jurnalist specializat pe burse de mărfuri (anul 2000). Daniel NEGUŢ este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, din anul 1994, fiind ani de zile în Comitetul Director al organizaţiei.