web analytics

Online Press este un produs media independent și apolitic, fiind creat din dorinţa de informare rapidă și corectă a cetăţenilor. Ne poziționăm întotdeauna împotriva știrilor false, așa numitele “fakenews” și considerăm că publicul trebuie să fie bine informat, cu știri care provin din surse sigure și oficiale. Online Press este un site de presă, care are ca scop informarea publică, privind evenimentele politice, economice, sociale și de altă natură, atât din țară, cât si din străinătate. Online Press își propune să ajungă în telefoanele, tabletele sau calculatoarele tuturor celor care doresc să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lume!

Maria Capelos

Senior editor socio-cultural

Mai bine de 25 de ani a scris la România Liberă. A început prin a publica în pagina de știință, apoi a abordat subiecte din sănătate, beauty și fashion pentru ca cei mai mulți ani să se dedice zonei culturale, fie că vorbim despre carte, teatru, evenimente culturale, a realizat foarte multe interviuri cu scriitori, istorici, actori, regizori, interpreți de muzică clasică sau compozitori. A coordonat suplimentul Timpul liber al României Libere, Ziarul Festivalului George Enescu ediția din 2017, a publicat trei cărți, la Editura All, cu Alexandru Arșinel, Marin Moraru și Vladimir Găitan.

Gabriel Tanase

Redactor șef

Gabriel Tănase este student la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării. Cu o experiență de doi ani în jurnalism și cu diverse articole scrise pe site-ul

Daniel Neguț

Senior editor economic

Daniel NEGUŢ este realizator la Redacția INFORMAȚII a Societății Române de Radiodifuziune, cu o vechime de peste 27 de ani de radio, dar şi cu o activitate intensă, de peste 30 de ani, în presă scrisă, în publicaţii de business sau de turism rural... Pe de altă parte, a avut multiple colaborări la TVR, ori la diverse televiziuni private. Daniel NEGUŢ a obţinut, printre altele, premiul pentru “Cel mai bun jurnalist pe sectorul IMM”, acordat de CNIPMMR (anul 2009); Premiul de Excelenţă pentru Promovarea Pieţei de Capital, secţiunea “Radio”, acordat de BVB şi Asociaţia Brokerilor (2006), ori premiul Bursei Române de Mărfuri, pentru cel mai bun jurnalist specializat pe burse de mărfuri (anul 2000). Daniel NEGUŢ este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, din anul 1994, fiind ani de zile în Comitetul Director al organizaţiei.