Despre noi

Online Press Media News S.R.L. este un produs media independent, apolitic și echidistant, creat din dorința de informare rapidă și corectă a cetățenilor. Ne poziționăm întotdeauna împotriva știrilor false, așa numitele “fakenews” și considerăm că publicul trebuie să fie bine informat, cu știri care provin din surse sigure și oficiale. Online Press este un site de presă, care are ca obiectiv informarea publică privind evenimente politice, economice, sociale și din alte domenii, atât din țară, cat și din străinătate. În prezent, materialele publicate de Online Press ajung pe telefoanele, tabletele și calculatoarele tuturor celor interesați de evoluția evenimentelor din lume.

Echipa noastră

Gabriel Tănase

Manager General

Gabriel Tănase – managerul general Online Press, coordonează întreaga activitate a portalului de știri "onlinepress.ro", verificând toate materialele ce urmează a fi postate și - totodată - creează propriile materiale, pe care le publică. De altfel este inițiatorul înființării acestui site de știri și promotor al acestuia. Este acreditat la diverse instituții importante și participă la conferințele de presă la care reprezentații mass-media au acces.

Daniel Neguț

Senior editor economic

Daniel NEGUŢ este realizator la Redacția INFORMAȚII a Societății Române de Radiodifuziune, cu o vechime de peste 27 de ani de radio, dar şi cu o activitate intensă, de peste 30 de ani, în presă scrisă, în publicaţii de business sau de turism rural... Pe de altă parte, a avut multiple colaborări la TVR, ori la diverse televiziuni private. Daniel NEGUŢ a obţinut, printre altele, premiul pentru “Cel mai bun jurnalist pe sectorul IMM”, acordat de CNIPMMR (anul 2009); Premiul de Excelenţă pentru Promovarea Pieţei de Capital, secţiunea “Radio”, acordat de BVB şi Asociaţia Brokerilor (2006), ori premiul Bursei Române de Mărfuri, pentru cel mai bun jurnalist specializat pe burse de mărfuri (anul 2000). Daniel NEGUŢ este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, din anul 1994, fiind ani de zile în Comitetul Director al organizaţiei.

Maria Capelos

Senior editor socio-cultural

Maria Capelos a scris mai bine de 25 de ani la România Liberă. A început prin a publica în pagina de știință, apoi a abordat subiecte din sănătate, beauty și fashion pentru ca cei mai mulți ani să se dedice zonei culturale, fie că vorbim despre carte, teatru, evenimente culturale, a realizat foarte multe interviuri cu scriitori, istorici, actori, regizori, interpreți de muzică clasică sau compozitori. A coordonat suplimentul Timpul liber al României Libere, Ziarul Festivalului George Enescu ediția din 2017, a publicat trei cărți, la Editura All, cu Alexandru Arșinel, Marin Moraru și Vladimir Găitan.