Se pare că în ultimii ani și în România a devenit la modă ca oamenii să împodobească brazi de Crăciun artificiali de pe BraziCraciun.net, renunțând la brazii naturali. De ce se întâmplă asta? Pentru că românii conștientizează tot mai mult care sunt avantajele pe care brazii artificiali le oferă.

Pomii de Crăciun reprezintă o tradiție de sărbători puternic înrădăcinată, de secole. Cu toate acestea, brazii artificiali sunt o invenție relativ recentă, ei devenind o a doua opțiune, după brazii naturali. Există o categorie de puristi care insistă să taie câte un pom de Crăciun verde în fiecare an și nu-și pot imagina cum s-ar putea bucura de un brad din plastic. Cu toate acestea, există o mulțime de motive pentru care bradul artificial de Crăciun merită îmbrățișat, iar faptul că numărul românilor care își întorc fața spre această nouă alternativă, demonstrează cât de viabilă este aceasta.

brazi artificiali

Care brazi de Crăciun artificiali merită banii?

Pentru că alegerea să fie una inspirată, este important să va orientați spre brazi artificiali de calitate, care pot rezistă o lungă perioada de timp și care își pot păstra aspectul superb timp de mulți ani. Evitați brazii foarte ieftini, de proastă calitate, din materiale foarte subțiri.

Brazii chinezești din materiale slab calitative pot emite substanțe toxice care provoacă dureri de cap și grețuri. În schimb, căutați brazi bogați, de lux, eleganți, cu aspect cât mai natural, poate chiar ninși, cu conuri de brad deja prinse de ramuri.

Care sunt avantajele pe care le aduc brazii de Crăciun artificiali?

– Mai curat

Brazii artificiali nu își pierd acele, aceasta fiind cea mai mare plângere pecare o au majoritatea românilor când vine vorba despre întreținerea brazilor naturali împodobiți pentru Crăciun. Cu un brad artificial, poți evita orice mizerie sau atingere a rășinii lipicioase.

De asemenea, nu e nevoie să-l uzi, așa că nu există boluri de apă în apropiere care ar putea să se răstoarne. Pur și simplu, montezi bradul de Crăciun artificial și nu trebuie să-l întreții deloc până când vei decide să-l demontezi, după sărbătorile de iarnă.

– Este reutilizabil

Marele avantaj al brazilor artificiali de Crăciun este că sunt reutilizabili. Dacă vei, cumpără anul acesta un brad artificial, poți să-l folosești și la anul, și peste 2 ani, și peste 3 ani și chiar mai mult. Brazii de calitate au o durată lungă de viață, iar asta înseamnă mai puține cheltuieli de Crăciun pentru brad.

Când cumpără un brad artificial, românii apreciază faptul că nu vor mai fi nevoiți să scoată din nou bani din buzunar pentru brad anul viitor. Vor putea să facă economii pentru masa de Crăciun, vacanțe, cadouri pentru femei și bărbați, decorațiuni noi (ghirlante, beteală, globuri) sau orice altceva. În plus, nu vor mai pierde timpul alergând după un brad verde nou în fiecare an.

brazi artificiali

– Montarea bradului artificial este foarte ușoară

Brazii artificiali sunt ușor de montat și totul este intuitiv. Dacă la un brad natural va fi nevoie să-i cioplesti trunchiul în jos că să se potrivească în suport, la un brad artificial nu există acest lucru. Bradul se potrivește perfect în standul cu care a fost livrat și este simplu de instalat (fără a lăsa mizerie în jur).

– O alegere prietenoasă cu natura

Un alt motiv pentru care românii se orientează acum spre brazi de Crăciun artificiali este faptul că aceștia nu încurajează tăierea masivă a brazilor doar pentru ceea ce ar putea fi doar un moft de o luna din an.

brazi artificiali

Chiar dacă sunt fabricați din plastic, prin faptul că pot fi refolosiți iar și iar, fără necesitatea unui nou brad natural tăiat în fiecare an, brazii artificiali contribuie la un mediu mai sănătos. Foarte mulți brazi naturali sunt tăiați de tineri, iar pentru a ajunge la această vârstă au nevoie de foarte mulți ani.

Luând în calcul beneficiile enumerate mai sus, este cât se poate de evident de ce este avantajos să cumpărăm brazi de Crăciun artificiali decât să tăiem în fiecare an un brad natural nou.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online