Apple a început să lucreze la mutarea sistemului Face ID sub ecran, fapt ce aduce o schimbare a bretonului de deasupra ecranului care a devenit tot mai inestetic pentru utilizatorii de iPhone. Însă, utilizatorii mai au de aşteptat până în 2023 ca noua tehnologie să ajungă în mânile lor.

În 2023 estimeză specialistul Ming-Chi Kuo, iPhone-urile vor scăpa de breton, iar conform acestuia atunci va reuşi Apple să producă un sistem Face ID plasat sub ecran. Astfel, cu Face ID-ul ascuns sub ecran, bretonul poate să dispară și va face loc unui ecran care acoperă un procent de inch mai mare din telefon.

Apple anunță că bretonul va fi micşorat începând cu modelele care se vor lansa din toamna acestui an, dar va rămâne totuși pe ecrane până în 2023.

De asemenea, Apple transmite lansarea unor modificări la iPhone-urile sale, întrucât în 2022, vor fi lansate patru modele – două cu ecran de 6,1 inch şi două cu ecran de 6,7 inch. Dintre acestea, două modele vor fi high end, iar două vor fi construite mai jos ca dotări şi preţ. Modelele cele mai de top vor avea o cameră de 48MP, care va filma la rezoluţie 8K.

Compania spune că va dispărea și versiunea mini, de 5,4 inch, după ce vânzările acestor modele lansate în toamna anului trecut au fost sub aşteptări.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online