Deputatul USR, Ionuț Moșoteanu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj privind o provocare pe care o propune Guvernului și Ministerului Sănătății. Acesta solicită ca toate spitalele din România să treacă în subordinea Ministerului.

Propunerea făcută de Moșoteanu vine în urma afirmațiilor făcute de Florin Cîțu, care a declarat că în România toți pacienții au legătură cu Ministerul, indiferent de spitalul în care sunt internați.

„Prim ministrul a declarat în seara asta că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Deși foarte multe spitale nu sunt în subordinea Ministerului.

În spiritul reformei la care ne-am angajat împreună îi propun prim ministrului să demareze trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătății și să începem acest demers cu spitalele MAPN, SRI, SIE, MAI.”, a scris deputatul.

De asemenea, acesta a mai adăugat că în spitalele ce țin de MAPN, SRI, SIE, MAI, dotările acestora sunt mai bine puse la punct.

„Am auzit că acolo e mai mult loc, sunt mai bine dotate, e o atenție mai mare față de bolnavi. Nu trebuie să existe români ”speciali” în lupta cu boala. Haideți să facem asta!

Și apoi continuăm cu celelalte, cu spitalele județene ”confiscate” de baronii locali.”, a conchis Ionuț Moșoteanu.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online