Autoritatea de Supraveghere Financiară, în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, organizează cea de a doua ediție a concursului național de educație financiară – Olimpiada A.S.F., dedicat tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a din România.

Înscrierile la concurs pot fi efectuate în perioada 4-17 octombrie 2022.

Concursul este structurat în trei etape și se va desfășura online, în perioada 26 noiembrie 2022 – 25 martie 2023, prima etapă fiind programată în data de 26 noiembrie 2022, iar ultima – în data de 25 martie 2023, în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internațional Global Money Week 2023.

Olimpiada A.S.F. își propune să contribuie activ la creșterea nivelului de educație financiară în rândul tinerilor.

Este important ca ei să cunoască în mod corect principiile și mecanismele pieței financiare non-bancare, precum și produsele și serviciile aferente acesteia.

Dotată cu premii atractive, Olimpiada A.S.F. va fi și ocazia de a promova școlile și liceele care au înțeles importanța educației financiare în pregătirea tinerilor pentru viitor.

Regulamentul concursului și informații utile despre înscriere se găsesc pe site-ul https://edutime.ro/olimpiada-asf/.

Înscrierile la concurs sunt deschise tuturor elevilor de clasa a VIII-a și a XI-a de la unități școlare din România, indiferent de tipul acestora.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online