Style Coach, Stiletto Coach, Intuitive Business Coach, dar mai presus de toate aceste titulaturi pompoase – FEMEIE. Alina Leonte transformă imposibilul într-un posibil minunat, cu viziune, rezultate și cel mai frumos, începi să simți viața la cote maxime.

O femeie care în urmă cu 5 ani a spus STOP la seriozitate, la a face lucrurile așa cum le fac marea majoritate și să se aștepte la rezultate diferite.

O femeie care a spus STOP la a se mai sacrifica pentru a obține ceea ce vrea, la a gândi că viața este grea, că nu le poți avea pe toate, că trebuie să fii foarte masculină dacă vrei să reușești în business, să uiți de tine, de latura ta feminină și să te comporți ca un bărbat.

Așa că, a ales să facă lucrurile altfel pentru a obține rezultatele dorite, dar să le facă într-un mod simplu, plăcut și ușor în care să aibă aliat latura sa feminină.

În urmă cu 5 ani lucra full-time la o companie mare din Italia și ajunsese în punctul în care frustrarea și furia erau emoțiile predominante în fiecare zi.

În tot acest proces de a deveni cea mai bună, de a fi promovată, de a-și demonstra capacitățile într-o firmă în care erau doar bărbați iar ea era și femeie și străină, a uitat de sine complet, de nevoile sale, de propriile ei dorințe.

Și credea că trebuie să fie ca ei, să se comport ca ei, să gândească ca ei, să nu mai simtă, să uite cine era cu adevărat.

Până într-o zi în care s-a uitat în oglindă și nu a mai reușit să se recunoască. Se uita la acea față și se întreba eu cine sunt?

Uitase să mai zâmbească, uitase că era o femeie care avea nevoie să se exprime, să simtă, să fie o femeie.

Transformase femeia din sine în cel mai mare dușman al ei. Credea că dacă vrea să reușească nu trebuie să mai simți, nu ai voie să fii slabă, vulnerabilă, trebuie să fii puternică, să muncești la fel ca bărbații, poate chiar mai mult, să te comporți ca ei.

Iar cu fiecare zi care trecea se tot depărta de cine era, de ceea ce voia, de visurile sale nesimțit de mari, blocându-și toate emoțiile în afară de furie.

Până într-o zi în care a participat la un curs despre emoții și acolo s-a produs magia. Acolo a reușit să își dea frâu emoțiilor din nou, să simtă, să se reconecteze la cine era cu adevărat, la femeia din ea.

Astăzi…după 6 ani, din angajat a ajuns să colaboreze cu firma din Italia, să lucreze cu femei din România și de peste hotare care vor să își descopere propriile lor metode de a face business dar într-un mod simplu, plăcut și ușor, să transforme propria feminitate într-un atu pe care să îl folosească la maxim pentru a-și atinge obiectivele mărețe, de a trăi propria ei măreție.

Odată ce a ales să își rescrie povestea, să nu mai creadă că viața trebuie să fie grea, să aleagă că viața poate și fix așa cum și-o creează…magia s-a produs.

Astăzi lucrează cu femeile antreprenoare care vor să afle cine sunt cu adevărat pentru a câștiga sume de 5/6/7 cifre, astfel încât să aibă acel business simplu, plăcut și ușor , viața personală mult visată dar și timp pentru ele.

Ariile Alinei de expertiză sunt: reinventare în business, organizare, life coaching, business development și strategie. 

https://web.facebook.com/Alina-Leonte-Business-Coach-Expert-Carduri-Metaforice-1665058590266428

O poveste de urmat! Tu ce faci pentru a-ți schimba viața?

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online