Prefectul capitalei, Alin Stoica, afirmă, într-o postare pe facebook, că cei care au instigat la violență în urma protestelor de aseară, trebuie sa plătească și spune despre aceștia că nu sunt patrioți.

„Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotriva organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti.
Sunt patrioti cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat sa raspunda la provocari pentru a nu pune in pericol oamenii care manifestau pasnic.”

Acesta îi felicită pe jandarmi, atât pentru profesionalismul cu care au oprit violențele din această noapte dar și pentru calmul de care au dat dovadă și care a dus la protejarea cetatenilor pasnici.

„Ii felicit pe jandarmi atat pentru calmul de care au dat dovada si care a dus la protejarea cetatenilor pasnici, dar si pentru fermitatea si profesionalismul cu care au oprit violentele din aceasta noapte!

De asemenea, le multumesc tuturor celor care respecta masurile si care inteleg ca disconfortul creat de acestea este un pret mic pentru sanatatea si viata celor dragi.”

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online