În plină pandemie şi evoluţie în domeniul construcțiilor, doi tineri lansează o platformă unică şi inovativă dedicată infrastructurii și construcţiilor mari din România – My Digital Construct.

Un serviciu exclusiv online de vânzare a materialelor de construcții angro către dezvoltatorii mari din piață, dar și promovarea firmelor de construcții, servicii de consultanță și o emisiune proprie dedicată subiectelor importante.

My Digital Construct va revoluționa industria construcțiilor prin digitalizare, accesibilitate, produse la un click distanță, prețuri competitive și  produse de top. 

,,Suntem mândri să vă prezentăm o platformă inovatoare în construcții care îmbină elementele principale din viața unei construcții într-un singur loc. My Digital Construct este un proiect bine clădit și structurat în vederea realizării unei construcții. Activitatea principală a platformei este digitalizarea achiziției și îndrumarea către materiale de construcții de calitate, agrementate cu legislația în vigoare, la un preț avantajos. Oferim și servicii de consultanță în realizare cărții construcției cât și a obținerii avizelor necesare. Obiectivul nostru este acela de a digitaliza sectorul construcțiilor prin reducerea birocrației, căutarea în exces a materialelor de construcții de la mai mulți furnizori cât și o estimare cât mai corectă a necesarului de materiale pentru construcții”, a declarat fondatorul platformei, ing. Alexandru Brener, în exclusivitate pentru Online Press.

Un concept bine definit, aduce cu sine o investiție evaluată la 150.000 euro. O echipă de IT-iști, designeri, ingineri, experți financiari, specialiști în marketing, PR au lucrat cot la cot pentru un produs unic în piață. 

,,Căutarea ofertelor la materiale de construcții, de către managerul de proiect poate dura chiar și săptămâni, astfel noi oferim prin My Digital Construct timp eficient, transparența prețurilor, calitatea materialelor, conform standardelor, cu toate actele la dispoziția constructorului și un parteneriat dedicat. Ne putem mândri să avem susținerea celor doi giganți IT – Google și Microsoft. Avem un plan bine definit, parteneri de încredere și împreună vom susține construcțiile atât în perioade tulbure, cât și în plină ascensiune”,  a declarat în exclusivitate pentru Online Press, managerul platformei, Mary Furtună.

Fiți aproape, în curând My Digital Construct se va lansa spectaculos cu parteneri surpriză!

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online