Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a depus la DNA o plângere despre un prejudiciu estimat Primăriei Capitalei, în mandatul Gabrielei Firea

218

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că a depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o plângere despre un prejudiciu estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro pe care Municipalitatea l-a înregistrat în perioada administrației Firea. Edilul a adăugat că “schema infracţională” este cu atât mai ‘cinică’, cu cât este vorba despre cimitirele din Bucureşti.

“Am depus ieri la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care Municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administraţii. Fiind vorba de cimitirele din Bucureşti, această schemă infracţională e cu atât mai cinică. Ţinând cont de prevederile legale şi de implicarea mai multor instituţii publice în această chestiune, nu pot oferi acum alte detalii”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Potrivit Agerpres, Nicușor Dan a asigurat bucureştenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită.

Facebook Comments