Online PressArticoleUPDATE - Moțiunea de cenzură "STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor!  JOS GUVERNUL CÎȚU!", a fost depusa de PSD

NEWS ALERTUPDATE – Moțiunea de cenzură „STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor!  JOS GUVERNUL CÎȚU!”, a fost depusa de PSD

- Advertisement -
Sorin Grindeanu, Prim-vicepreşedintele PSD,  a anunţat, marţi, că PSD a depus moţiunea de cenzura împotriva Guvernului Cîţu.
Partidul Social Democrat a depus marți, propria moțiune de cenzură cu titlu „STOP sărăciei, scumpirilor și penalilor!  JOS GUVERNUL CÎȚU!” în care acuză guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR că avea o singură prioritate: lupta pentru putere, în timp ce traiul românilor devenea tot mai împovărat de lipsuri.

Tot în textul moțiunii, PSD acuză Guvernul că în plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, Executivul nu a găsit altă soluție decât înghețarea pensiilor, alocațiilor și a salariilor.

De asemenea Partidul Social Democrat susține că Absorbția fondurilor europene este la pământ, in sensul in care Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) a fost refăcut în repetate rânduri, acumulând întârzieri majore, deși 18 state au deja aprobate planurile de relansare, iar 16 state deja primesc primele fonduri. România riscă să piardă peste 60% din banii alocați pentru că nu va avea timpul fizic necesar contractării banilor.

În ceea ce priveste domeniul transporturilor, social democratii sustin ca Executivul  a „vândut oamenilor iluzii la kilometru … de drum!”

 „Sunteți doar buni să vă faceți imagine și doar vindeți promisiuni! Nu ați inaugurat niciun kilometru de autostradă și nu ați lansat niciun proiect de la zero ca să înceapă lucrările! Ci doar v-ați asumat marile proiecte de autostrăzi și poduri lăsate moștenire de PSD! Nimeni nu o să uite cum zeci de copii au stat în caniculă, iar șeful CFR Călători, Ovidiu Vizante, sfida o țară întreagă la telefon!”

Consultați textul motiunii de cenzură, AICI.

Distribuie articolul pe: | | Whatsapp
Urmariți Online Press pe Facebook, Twitter, Instagram si YouTube
Array
Publicat în categoriile:
- Advertisement -

Ultimele articole

- Advertisement -