În ultimele zile, au circulat în online fotografii cu ministrul Muncii, Raluca Turcan, care se afla alături de un grup de persoane, fără a purta mască. Internauții n-au ezitat să o atace imediat, iar aceasta s-a simțit nevoită să se justifice public, cerându-și scuze pentru sfidarea legii.

Aceasta susține că este din nou o manipulare din partea PSD, ea respectând mereu regulile, cu excepția a câtorva momente. Ministrul Muncii, afirmă că poza respectivă este mai veche, dar oamenii au taxat-o rapid, susținând că nu era momentul pentru o asemenea situație.

„Trebuia să nu ajungi în situația în care să soliciți amenda. O secundă nu ți-a trecut prin cap că-i bulversezi pe cei care au votat PNL” a comentat unul dintre cetățenii revoltați.

Însă, Raluca Turcan a găsit o scuză pentru purtarea sa sfidătoare la adresa tuturor cetățenilor care respectă regulile, considerând gestul său o „banală neatenție.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare. Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut, mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații. Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp”, a precizat Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online