Florin Cîțu anunță că săptămâna viitoare va avea loc o acțiune în stradă a Guvernului. Vor participa miniștrii și secretarii de stat la centrele de vaccinare, pentru a răspunde oamenilor la întrebări.

Scopul acțiunii este de a crește încrederea oamenilor în campania de vaccinare și a mări numărul de persoane vaccinate. Acțiunea vine ca urmare a rezultatelor de la maratonul de vaccinare, după ce obiectivul de 10.000 persoane vaccinate a fost dublat, cu peste 20.000 de persoane vaccinate. De asemenea, Guvernul dorește să avem la 1 iunie deja 5 milioane de persoane vaccinate.

„Cred că săptămâmâna viitoare vom avea tot Givernul în stradă, în țară, miniștrii și secretari de stat, la centre de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie. Săptămâna viitoare vom face o acțiune, un fel de ședință de Guvern în stradă , în care toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii.”, a transmis Cîțu.

Premierul a subliniat perfromanțele reușite la maratonul de vaccinare din weekendul trecut.

„Venim astăzi după un weekend foarte bun în cee ace privește campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la București, cu rezultate execpționale, aș putea spune fantastice, pentru că obiectivul a fost să avem 10.000 de persoane vaccinate, iar astăzi, oficial, avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton.”

Acesta este încrezător că România va ajunge la 1 iunie la 5 milioane de persoane vaccinate.
„Continuăm în același ritm. Avem resursele din partea Guvernului să le pună la dispoziție și cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ținta pe care am pus-o la 1 iunie, de 5 milioane de persoane vaccinate. ”

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online