Suporterii ar putea avea voie să consume pe stadioanele din România, bere cu alcool

65
arena nationala

Pe stadioanele din România ar putea fi vândută berea slab alcoolizată, anunță Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta i-a cerut ministrului Sportului, Eduard Novak, modificarea Legii nr. 4/2008.

„Fanii fotbalului românesc sunt o forţă, au foarte multe idei corecte, iar astăzi, în cadrul întâlnirii cu ministrul sportului Eduard Novak, am dezbătut oportunitatea modificării Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. În cadrul discuţiei, am avansat propunerea de a modifica legea în sensul de a permite vânzarea şi consumul berii slab alcoolizate în cadrul arenelor sportive, acest lucru fiind permis în alte ţări europene”, a scris secretarul general al LPF, Justin Ştefan, pe Facebook.

În urmă cu câţiva ani, UEFA a renunţat la interdicţia de vânzare a berii la meciurile care se dispută sub egida sa, însă comercializarea acestei băuturi pe stadione se poate face numai cu acordul autorităţilor din fiecare ţară.

Facebook Comments