Reprezentanții Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București anunță suspendarea activității tuturor spectacolelor si evenimentelor timp de 14 zile începând cu data de 8 martie 2021, în urma intrării in vigoare a Hotărârii Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă nr. 8 din 07.03.2021.

”Art. 1 Se constată că la nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile, în data de 05.03.2021 a fost de 3,05/1000 locuitori fapt pentru care, începând cu data de 08.03.2021 ora 00:00 se dispun următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia:

Punctul 8. Este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in (…)”.

„Spectacolele TNB din săptămâna 8-14 martie 2021 suspendate din cauza dispozițiilor CMBSU vor fi REPROGRAMATE în prima săptămână de după ridicarea restricțiilor, spectatorii beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării spectacolului respectiv”, mai transmit reprezentanții TNB.

Potrivit sursei citate, pentru spectatorii care nu pot utiliza biletul la data reprogramării spectacolului, RETURUL contravalorii biletelor achiziționate se va face la Casa de bilete a TNB începând cu data de luni, 15 martie 2021. Orar de funcționare: de luni până vineri între orele 11.00-18.00.

Spectatorii care au achiziționat BILETE ONLINE vor primi o notificare cu instrucțiuni de la MyStage, pe adresa de e-mail de pe care au cumpărat biletele.

În cazul spectacolelor/evenimentelor GĂZDUITE de TNB în intervalul sus-menționat, informațiile cu privire la reprogramarea acestora vor fi furnizate de către respectivii organizatori.