Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, în care ne îndreptăm cu paşi repezi spre era monedelor digitale, un antreprenor vizionar din Iaşi – Adrian Beldean, CEO Bav Start – a identificat piaţa de tractări auto ca reprezentând o oportunitate foarte bună de dezvoltare a unui business digital: o aplicaţie pentru tractări, care să folosească ca şi sistem de plată o monedă digitală, numită „TRG COIN”, astfel evitând o mulţime de comisioane care sunt practicate la plata în lei.

 

De altfel, prin TRG COIN, cei interesaţi de proiect pot investi în el şi pot câştiga şi ei la rândul lor, pe măsură ce proiectul creşte, iar moneda este listată pe diferite exchange-uri specifice cryptomonedelor – lucru care va duce la creşterea preţului de schimb pentru un TRG COIN. Atât viitorul aplicaţiei cât şi cel al TRG COIN sunt legate de o gamă mai largă de servicii ce vor putea fi achiziţionate prin suita de aplicaţii „Trage-mă!”

  1. De unde a aparut TRG COIN?

Este o metodă nouă de finanțare a unui proiect privat cum este aplicația Trage-mă. Oricine poate investi în acest proiect lansat în rețeaua Blockchain, și reduce timpul și costurile din modalitățile clasice, cum ar fi listarea la bursă sau o altă metodă de kikstarter.

  1. Ce este TRG COIN?

TRG COIN este o monedă deflaționistă, care acordă recompense holderilor săi. Faptul că moneda este deflaționistă, înseamnă că oferta totală de piață este în scădere contiună. Așadar, odată cu creșterea lichidității și a prețului per monedă, având cantitatea de monede în scădere, prețul per monedă se va afla într-o creștere constantă. Acest model deflaționist a fost adoptat, datorită avantajului pe care îl prezintă față de procesul de inflație. Inflația este reprezentată de o creștere generală a prețurilor și de o scădere a puterii de cumpărare ale unei monede. . În același timp, odată cu creșterea volumului de monede regăsite pe piață, valoarea per bucată scade. Pentru a contracara acest proces de devalorizare a monedei, proiectul TRG COIN a ales să adopte un model deflaționist pentru această monedă.

  1. Cum genereaza profit TRG COIN pentru a sustine proiectul?

Prin tranzactiile facute la exchange se genereaza un comision care ajunge atat la echipa TRG COIN cat si la hoders, astfel de fiecare data cand se tranzactioneaza TRG COIN se genereaza profit.

  1. Care sunt avantajele TRG COIN?

Modelul de recompense pentru holderi, presupune că cei care dețin moneda deja, vor fi recompensați prin adăugarea adițională de monede în portofelul lor. Fiecare tranzacție efectuată de către alți utilizatori, contribuie la recompensarea celor care dețin deja moneda. Modelul standard pentru o monedă deflaționistă este Bitcoin. În acest model, există un număr finit de monede care poate fi pus pe piață. Deci, având cererea în creștere și oferta în scădere, prețul este destinat să crească, conform tendințelor și cererii de pe piață. Acesta este și modelul adoptat de TRG COIN, o monedă pentru comunitate, care recompensează deținătorii și care asigură un climat propice creșterii prețului, datorită caracteristicilor sale deflaționiste.

  1. Planuri pe viitor?

TRG COIN își propune să creeze o comunitate activă, implicată și să dezvolte o serie de proiecte bazate pe aceasta. Așadar, comunitatea TRG COIN își propune să adune persoane centrate în jurul unui set comun de valori, o atitudine pozitivă și care sunt dornici de a se implica în proiecte sociale, de educație, IT și tehnologie. Pe parcurs, comunitatea se va consolida, vor fi moderatori activi, eficienți, iar TRG COIN se angajează să pună în aplicare proiecte la cele mai înalte standarde, adunând o echipă profesionistă. Pe lângă acestea, comunitatea TRG COIN va fi formată din echipa administrativă, comunitate, consilieri și parteneri. Implicarea unui număr cât mai mare de persoane, organizații și firme, este un element cheie în succesul oricărui proiect. Numărul ridicat de persoane implicate reprezintă un potențial considerabil de afișare și expunere a proiectului. Din acest punct de vedere, proiectul TRG COIN insistă pe o expansiune constantă a orizonturilor din spațiul public, atrăgând parteneri, membri noi în comunitate, precum și consilieri și terți pentru implementare de servicii adiționale, în funcție de nevoi. Din această perspectivă, proiectul va beneficia de parteneriate cu diferite organizații, firme și persoane publice. Toate acestea sunt pentru asigurarea unei evoluții favorabile proiectului, cât și pentru o expunere cât mai ridicată în fața unui public nou.

  1. Care este conexiune TRG COIN cu Trage-ma?

TRG COIN prin comunitatea pe care o va crea, are ca scop să dezvolte aplicatia Trage-ma! care este o inovație in lumea tractărilor auto și o serie de proiecte bazate pe aceasta. Suita de aplicații Trage-mă va beneficia de un update până la final de an prin care se dorește integrarea portofelului Metamask în aplicație, urmând a migra pe termen lung spre un ecosistem bazat doar pe token-uri TRG care ar putea fi utilizate atât în cadrul aplicațiilor Trage-mă! cât și pentru serviciile externe precum achizițiile de combustibil, piese auto sau asigurări RCA. Prin această conversie dorim să păstrăm interesul pentru token-urile TRG pentru a le crește valoarea în timp și a evita scenariul clasic al crypto monedelor, care își pierd din valoare la o sub cerere.

  1. Care este potentialul Blockchain?

Blockchain-ul este o bază de date, respectiv un registru în care sunt stocate datele utilizatorilor, precum operațiunile care au loc între utilizatori. După cum implică și numele, blockchain-ul este alcătuit dintr-un șir de blocuri digitale cu o identitate unică, numită hash. În cadrul acestui lanț, fiecare bloc conține informații despre hash-ul blocului anterior, până la blocul originar al șirului. Un blockchain reprezintă un registru deschis, ceea ce înseamnă că poate fi accesat de orice utilizator, la nivel global, cu un computer și o conexiune la internet. În momentul în care se efectuează o operațiune, computerul primește o copie a registrului. Asta înseamnă că lanțul de blocuri controlat de o singură entitate centrală, ci de numeroși utilizatori din toată lumea. Acestea înregistrează orice schimbare efectuată în sistem.

  1. Care este Tokenomics TRG COIN?

$TRG BSC TOKEN is a deflationary token offered by Trage-mă.ro, a road assistance & business development company. The $TRG TOKEN that grants 4% rewards on tranzations to its holders. We invite you to our telegram group, where we will announce the public launch.

• Contract Address: 0xd63f0d41e643dd5078920f1328b93ee88fb0a35b
• Original Supply : 1,000,000,000,000,000
• BURN 50%: 500,000,000,000,000
• DxSale Launchpad 20% : 200.000.000.000.000
• Strategic Reserve 10%: 100.000.000.000.000 (Locked in contract only to be used by the buyback function)
• Project Tokens 10% : 100.000.000.000.000 (used for fees, deposits on CEX’s) – LOCKED for 1 year
• Liquidity locked: 1 Year
• Presale here: https://dxsale.app/app/v3/defipresale?saleID=319&chain=BSC
• Public launch: To be added. Stay tuned on Telegram
• Telegram global group: https://t.me/tragemadefi

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online