Sub titlul „Sărbători binecuvântate”, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), colonel dr. Valeriu Gheorghiță, adresează un mesaj cu ocazia Paștelui, mai ales celor implicați în procesul de vaccinare.

„Mesajul meu se adresează atât celor de acasă, dumneavoastră, cât și celor care – în aceste zile – se află în centrele de vaccinare și în stradă, pentru revenirea la normalitate în cel mai scurt timp, într-un mediu favorabil și sigur: este vorba de personalul medical, pe care îl salut și căruia îi trimit întreaga mea prețuire”.

În declarația sa de mulțumire, Valeriu Gheorghiță subliniază faptul că vaccinul este calea sigură către o viață normală.

„Le mulțumesc tuturor celor care au înțeles că vaccinul este calea sigură și eficientă către normalitate și pe care îi simt aproape de noi și de eforturile noastre pentru bunul mers al campaniei de vaccinare”.

În finalul mesajului său, președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, adresează tuturor românilor urările tradiționale de Paște.

„Vă doresc tuturor sănătate, liniște sufletească și împliniri, alături de cei dragi și să ne ajute bunul Dumnezeu ca, în cel mai scurt timp, să putem respira și zâmbi dincolo de măști”.