Vicepreședintele Partidului Național Liberal, Ben Oni Ardelean, trasmite că va solicita Primului-Ministru, Florin Cîțu în cadrul Biroului Politic Național, demiterea de urgență a Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Ardelean face această declarație în urma ultimelor evenimente ce au avut loc la Spitalul Foișor, care în opinia lui, „a umplut paharul”, susținând că Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați avizând propunerea DSU.

„Tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul. Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignorați și dați la o parte în detrimentul pacienților infectați cu COVID.
Chiar dacă managementul Spitalului Foișor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timișoarei, s-a dat un ordin- ignorând voința și argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuați în toiul nopții zeci de pacienți. Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU”, a scris Ben Oni Ardelean pe facebook.

Vicepreședintele PNL mai face precizarea că semnalează de câteva luni, derapajele și atitudinea lui Vlad Voiculescu și susține că Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la conducere.

„Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru. Din păcate nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România. Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”, a conchis Ardelean.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online