60 de persoane nevoiase din localitatea Segarcea Vale, au primit ajutor. Acestea au primit alimente dar si produse pentru igiena personala.

"Până pe data de 15 Mai a.c, când expira Ordonanța Militară, continuam să sprijinim vârstnicii, făcându-le cumpărăturile din marketuri și farmacii, iar celor care fac parte din programul social al Direcției Generale de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Protecția Copilului și Adopții România AEDOPS ROMÂNIA , periodic, le oferim gratuit alimente de bază!"

89

Fiecare dintre noi trebuie să ajute vârstnicii la nevoie, lucru pe care noi îl consideram benefic și util in această periodă critică pentru societate, din cauza pandemiei COVID-19! 

 

Azi, din inițiativa Preasfințitului Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, cu implicarea Părintelui Andrei Simene, preot misionar in cadrul Protoieriei Alexandria Pr.Anghel Florin preot paroh in Segarcea Vale si cu sprijinul lui Mihai Căldăraru, director General la Direcția Generală de Asistenta Sociala Persoane cu Dizabilitati, Protectia Copilului si Adoptii – Romania D-l Florin Stanciu,D-L Bitineanu au fost distribuite în parohia Segarcea Vale,pachete cu alimente si bunuri de primă necesitate. Beneficiarii au fost 60 de persoane defavorizate din această parohie pentru care ajutorul a reprezentat un motiv de o aleasă bucurie alături de cea pe care Sărbătoare Învierii a creionat-o în viețile acestora.

Dacă cunoașteți persoane vârstnice care au nevoie de ajutor puteți contacta Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la numarul de telefon: 0722707022

 
Facebook Comments