Reprezentanții Teatrului Național ”I.L.Caragiale” din București, anuntă că se vor sustine spectacole de teatru în toate sălile TNB (Sala Mare, Sala Studio, Sala Pictura, Sala Atelier, Sala Mică).

De menționat este faptul că participarea publicului este în procent de 70% din capacitatea maximă a spațiului, accesul publicului nefiind condiționat de vaccinare!

„În prezent activitatea Teatrului Național ”I.L.Caragiale” se desfășoară în interiorul tuturor sălilor de spectacole (Sala Mare, Sala Studio, Sala Pictura, Sala Atelier, Sala Mică) cu participarea publicului până la 70 % din capacitatea maximă a spațiului, accesul publicului nefiind condiționat de vaccinare !!!”, potrivit unui comunicat al TNB.  

De asemenea, reprezentații TNB mai precizează că este obligatorie doar purtarea măștii de protecție pe pe toată durata spectacolului, durata admisă a spectacolelor fiind de până la 3 ore, fără pauze.

Această precizare vine în contextul in care pot apărea în presă, din diverse surse, informația eronată cu privire la oblicativitatea vaccinului pentru spectatorii care participă la spectacolele din sălile TNB.

Justificare legală:
Conform H.G. 531/2021 modificată prin H.G. 580/2021 organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, şi sunt interzise la depăşirea incidenţei de 3/1.000 de locuitori.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online