Alexandru Rafila a afirmat miercuri seară, că încrederea publicului în fostul ministru Voiculescu ajunsese la 10%, un procent foarte mic pentru un ministru în domeniul sănătății.

„Nu pot să nu remarc faptul că încrederea publicului în domnul ministru Voiculescu era foarte scăzută. Am văzut multe sondaje în acest sens, se învârtea în jurul a 10 %. Nu poţi, chiar dacă vrei şi ai cele mai bune intenţii, nu poţi să generezi respectarea unor măsuri de sănătate publică, să impui carantina, dacă populaţia nu are încredere în tine şi considerare că ceea ce propui tu nu este serios sau nu este de încredere. Elementul asta trebuie luat în considerarea întotdeauna”, a afirmat, miercuri seară, la B 1 TV, medicul Alexandru Rafila.

De asemenea, Rafila este de părere că parteneriatul care trebuie construit între populaţie şi autorităţi, faţă de ministerul Sănătăţii, este esenţial.

”Cel care este la Ministerul Sănătăţii trebuie să aibă în vedere acest lucru ca să reuşească în controlul acestei pandemii”, a mai declarat Rafila.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online