Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a anuntat deschiderea a 28 noi ghisee destinate persoanelor fizice in cele 6 sectoare din Bucuresti si in judetul Ilfov. În același timp oficialii ANAF susțin că „aspectele privind comunicarea somațiilor de către Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice, către contribuabilii care au achitat taxele, au pus în evidență, încă o dată, nevoia digitalizării proceselor de activitate ale Agenției.”

„Începând cu data de 5 februarie 2021, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București a suplimentat numărul ghișeelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din București și județul Ilfov, informează ANAF într-un comunicat dat publiităţii vineri.

Totodată reprezentanții anaf sustin că regretă disconfortul creat și asigură cetățenii că întreprind toate demersurile pentru a le facilita contribuabililor procesul de conformare voluntară la declararea și plata obligațiilor bugetare.

Ghișeele nou deschise funcționează în sediile Trezoreriilor de sector și ale județului Ilfov după cum urmează:

  • pentru sectorul 1, Str. LONDRA 10
  • pentru sectorul 2, Bd. FERDINAND I 89
  • pentru sectorul 3, Str. CIREȘULUI 6
  • pentru sectorul 4, Bd. PIEPTĂNARI 31
  • pentru sectorul 5, Bd. NAȚIUNILE UNITE 6-8
  • pentru sectorul 6, Calea GIULEȘTI 3
  • pentru județul ILFOV, str. LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU 10

Administrația Sector 6 a Finanțelor Publice gestionează un număr de 176.062 contribuabili persoane fizice, iar personalul dedicat deservirii acestei activități este de 29 de funcționari.

„Contăm pe sprijinul ministrului Finanțelor, domnul Alexandru Nazare, pentru accelerarea procesului de digitalizare a ANAF, proces demarat încă de la sfârșitul anului 2019.”

 

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online