Pe pagina de Facebook a RO Vaccinare s-a inițiat o nouă provocare pentru cetățeni, astfel încâât fiecare dintre noi este invitat să adreseze întrebări video lui Valeriu Gheorghiță, șeful CNCAV.

„Astăzi lansăm o invitație specială: fiecare dintre dumneavoastră poate adresa o întrebare sau mai multe întrebări video președintelui CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiță.

Urmăritorii paginii de Facebook Ro Vaccinare și Instagram ROvaccinare.oficial pot trimite întrebări în format video atât prin mesaj privat, cât și prin postare pe propriile pagini și etichetarea paginilor ROVaccinare.

Întrebările online trebuie trimise în format video (maxim 30 de secunde). Acestea vor fi selectate pe baza calității videoclipului și relevanței întrebării, pentru o sesiune înregistrată de întrebări și răspunsuri cu președintele CNCAV.”, a scris RO Vaccinare.

De asemenea, aceștia impun o serie de termini și condiții pentru a putea participa la acestă sesiune, cum ar fi faptul că participanții cu vârsta sub 18 ani necesită autorizația scrisă a părinților și trimisă împreună cu videoclipul.

Mai multe informații, precum și Termeni și condiții se pot consulta la următoarea adresă, a mai adăugat RO Vaccinare: https://bit.ly/intreaba-presedintele?fbclid=IwAR1Y7N04v95AwVI4YaE9UFIg28b7wjRDJBLEnH6j_c7Lg20NhlJ8NMv5s5A

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online