Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat vineri într-o conferință de presă că își cere scuze locuitorilor din București dar și că câțiva zeci de miniștri ai transporturilor  au lăsat să se formeze un buboi, o mafie.

„Aş vrea să încep prin a le cere scuze bucureştenilor pentru că au fost obligaţi azi să treacă prin acest eveniment neplăcut, dar aş vrea să le cer scuze că câteva zeci de ani miniştrii transporturilor au lăsat să se formeze un buboi, o mafie aici. Câtă vreme sunt aici nu vom ceda niciun milimetru, pentru că despre asta e vorba despre o organizaţie mafiotă.”

Acesta mai sustitine că pentru liderul Rădoi, bucureștenii nu contează, că singurul lucru care contează pentru „liderul de cartel”, Ion Rădoi sunt doar banii firmei pe care o controlează.

„Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureştenii nu contează, că singurul lucru care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge. E absolut inadmisbil ca o infrastructură critică naţională să fie blocată şi le-am trecut într-o plângere penală. Sunt 5.500 de angajaţi la metrou, numai câteva sute au fost implicaţi în această acţiune”, a declarat Cătălin Drulă, vineri într-o conferinţă de presă.

Drulă transmite că a depus o plângere la DNA și că are toată încrederea că justiția își va face datoria. Potrivit acestuia Metrorex evaluaza în paralel, pagubele care se ridică la cifre de ordinul milioanelor și care se vor îndrepta împotriva celor responsabili.

„V-a mers până acum. Nu vă mai merge. Am depus o plângere la DNA şi am toată încrederea că justiţia îşi va face datoria. În paralel Metrorex evaluează pagubele care se ridică la ordinul milioanelor şi se va îndrepta împotriva celor responsabili pentru a recupera aceşti bani. E absolut urgent ca metroul să funcţioneze din nou. Le cer în al 13 lea ceas celor manipulaţi să se oprească din această acţiune. Am făcut apel la ei să renunţe, nu merită să te duci la puşcărie pentru Rădoi. Autorităţile trebuie să-şi facă datoria, numai ele pot elibera şinele ocupate de ilegalişti. Metroul nu circulă acum din cauza unei situaţii de ordine publică. Autorităţile de ordine publică trebuie să rezolve problema. Metroul e o infrastructură critică a statului român, statul român nu va da nici un pas în spate în faţa mafiei. Cer autorităţilor să restabilim ordinea şi circulaţia metroului. Există susţinerea întregului Guvern. Nu sunt laş să las capul jos, ca ministru.”, a mai spus ministrul în conferința de presă.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online