CEC Bank intră în zona open-banking / Aplicația sa de Mobile Banking permite vizualizarea conturilor de la alte nouă bănci

71

CEC Bank intră în domeniul open-banking, oferind acces la conturile de la alte nouă bănci și instituții financiare, în aplicația sa de Mobile Banking. Mugur Podaru, director Operațiuni la Distanță, în cadrul CEC Bank, spune că aplicația va oderi clineților un spor de confort și rapiditate.

“Verificarea soldului conturilor este cea mai frecvent accesată funcționalitate pe Mobile Banking, iar, în medie, un utilizator activ își verifică soldul conturilor de trei ori pe săptămână. Sperăm că, prin deschiderea accesului către conturile de la alte bănci și instituții financiare, să oferim un plus de confort și rapiditate clienților, care vor avea – astfel – acces la situația financiară completă agregată dintr-un singur loc: aplicația Mobile Banking a CEC Bank”.

În prezent, CEC Bank permite conectarea conturilor de la alte nouă bănci de top și instituții financiare, pentru vizualizarea soldului și a tranzacțiilor. Lista include cele mai mari bănci din România: BT, BCR, Raiffeisen, BRD, Unicredit, ING, Libra Bank, Alpha Bank, dar și Revolut.

Conturile externe pot fi adăugate direct din aplicația Mobile Banking a CEC Bank, în trei pași simpli: din meniul principal, se accesează opțiunea Conturi/Adaugă conturi de la alte bănci, se selectează banca dorită și se confirmă accesul, folosind datele de autentificare stabilite în relația cu banca la care e domiciliat contul. Ulterior, soldurile conturilor externe și listele tranzacțiilor vor fi disponibile direct în aplicația de Mobile Banking a CEC Bank, fără a mai fi necesară accesarea și autentificarea în alte aplicații. Serviciul este accesibil gratuit, fără comisioane suplimentare.

Facebook Comments