În Județul Brașov, la vulcanul stins de la Racoș se filmează unul dintre cele mai mari proiecte cinematografice realizate vreodată în România. Serialul „Django” este o producție CANAL+ și Sky Studios realizat de Cattleya (Italia), Atlantique Productions (Franța), în colaborare Odeon Fiction, StudioCanal și Frame Film (România).

Serialul „Django” este o adaptare liberă a filmului original și prezintă povestea „soldatulului rătăcitor întors din Războiul Civil devenit pistolar/ justițiar în Vestul Sălbatic, într-o poveste construită după paradigma în care citim astăzi istoria acelui moment din America”, spune Andrei Boncea.

Producția va avea zece episoade și va fi filmat doar în România. Deja în satul Racoș, lângă Brașov, scenariștii și echipa au construit decorul magnific al orașului New Babylon.

În rolul principal al serialului se află Matthias Schoenaerts alături de Noomi Rapace.
Andrei Boncea: “Îi place. Django, adică Matthias Schoenaerts, a poposit practic imediat în Brașov, unde se află majoritatea echipei noastre în acest moment. Brașovul, acum, la sfârșit de primăvara și de pandemie, este un loc absolut minunat care începe să se trezească la viața aia boemă de oraș cochet, gotic, romantic și surprinzător de cosmopolit. Noomi nu a sosit încă în România. Ea va sosi abia săptămâna viitoare, atunci când vom filma în următoarea noastră locație, acolo unde acțiunea serialului cere prezența ei. Dar Noomi nu este pentru prima dată aici. În 2017 a filmat un science fiction foarte cool la Castel Film, What Happened to Monday, în regia lui Tommy Wirkola, cu Glen Close și Willem Dafoe”.

Alături de granzii italieni Cattleya, producătorii celebrelor seriale Suburra, ZeroZeroZero și Gomorra, precum și francezii Atlantique Productions, autori ai producțiilor Borgia, Midnight Sun, The Eddy, se află și compania română de producție Frame Film.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online