City Garden investiție de peste 16 milioane de euro într-un complex de lux din Pipera

73

Dezvoltatorul de la City Garden a transmis public că va investi peste 16 milioane de euro pentru a dezvolta un complex rezidențial de lux în Pipera, Bonton Luxury Villas. Complexul de lux va fi format din 66 de vile.

„Dezvoltatorul City Garden, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa imobiliară din România, investeşte peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de lux în Pipera. Poziţionat în spatele Şcolii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilităţi exclusive pentru rezidenţi, printre care piscină şi club de fitness. Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze, prima fază cu livrare anul acesta, respectiv sârşitul anului 2022 pentru a doua fază”, a anunţat dezvoltatorul.

Vilele vor fi construite într-un regim de înălţime de parter+două etaje şi suprafeţe construite între 353 şi 442 mp. De asemenea, vilele complexului beneficiază de 6-7 camere, iar doritorii au posibilitatea de dotare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidenţial dedicat familiei extinse, în care fiecare membru se poate bucura de o viaţă extraordinară zi de zi, fie că vorbim de copii, părinţi, bunici, bonele celor mici sau animale de companie. Proiectul beneficiază de o locaţie excelentă, la 200 m de Şcoala Americană şi cele 900 ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilităţi multiple de petrecere a timpului liber, în natură. Datorită poziţionării unice şi a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este preferat de expaţi şi antreprenori dar şi de investitorii atraşi de preţ, care le asigură un yield în jur de 8%”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Dezvoltatorii au anunțat că în interiorul complexului se va pune la dispoziție un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde locuitorii complexului se pot relaxa în timpul zilei.

City Garden Residence aparține unui grup de companii cu capital din Asia, cu experienţă în dezvoltări şi investiţii în domeniul imobiliar. În cei peste 10 ani de activitate în România, City Garden a finalizat proiecte precum 21 Downtown, Apollo D’or şi City Garden Pipera.

Facebook Comments