Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis, după ce Romprest a anunțat ca își va relua activitatea de salubrizare în sectorul 1, că primăria sectorului 1, va depune plângeri penale pentru șantaj împotriva acționarilor companiei de salubritate Romprest și va solicita autorităților abilitate sa fie ridicată licența operatorului se salubritate.

“Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și și-a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu a ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că ESTE INTERZIS să întrerupă serviciul de salubrizare. Administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Armand anunță ca va depune plagere penală împotriva acționarilor Romprest pentru șantaj și va solicita sa fie ridica licența acestui operator.

“Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj împotriva acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator.”

Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot, argumentează Primarul sectorului 1.

De asemenea, Clotilde Armand mai transmite ca va solicita consiliului local din sectorul 1, rezilierea contractului cu Romprest si asigura locuitorii sectorului 1 ca astfel de situații nu se vor mai repeta.

În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu această companie șantajistă. Cu mafia nu se negociază. Vreau să asigur toți locuitorii Sectorului 1 că astfel de situații nu se vor mai repeta. #niciunpasînspate” încheie Armand postarea de pe pagina de socializare.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online