Dan Barna, co-președintele Alianței USR-PLUS și-a prezentat susținerea pentru Vlad Voiculescu în urma unei ședințe cu coaliția, după ce PSD a depus până acum două moțiuni împotriva ministrului Sănătății.

„Coaliția merge mai departe”, a spus și Dan Barna, după ședința de astăzi, 12 aprilie, în care s-au pus în vedere cele mai recente tensiuni și discuții după greșelile minstrului apărute din cauza gestionării greșite, cum spun liderii PSD, a măsurilor împotriva coronavirus în România.

Dan Barna a asigurat că poziția lui Vlad Voiculescu nu se află sub nicio formă în discuții și va continua să-și îndeplinească programul de guvernare.

„Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineînţeles, şi în perioada următoare. Vlad continuă la Ministerul Sănătăţii, nu a fost niciun moment în discuţie în coaliţie ideea ca Vlad să fie demis sau să se retragă. Obiectivul general al coaliţiei şi al nostru, al fiecăruia dintre noi, este ca acele obiective pe care le avem în programul de guvernare să devină realitate”, a spus Barna.

Social-democrațții au depus, luni, a doua oară o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății Vlad Voiculescu. PSD îl acuză pe Voiculescu de evoluțiile „dramatice” ale pandemiei, lipsa măsurilor de sănătate publică, evacuarea Spitaului Foișor, precum și de încălcarea regulilor de combatere a pandemiei impuse prin lege.

„Am discutat astăzi în Biroul Politic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului sănătății. Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă”, a declarat Marcel Ciolacu, liderul PSD.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online