În toată țara, de Ziua Pământului, peste 10.000 de membri PSD s-au implicat într-o acțiune de anvergură în urma căreia au fost strânse sute de tone de gunoaie, de toate felurile.

PSD transmite printr-un comunicat poziția de promotor convins, dedicat, al protejării mediului înconjurător și asumă ca o prioritate promovarea unor politici care să reducă poluarea, să apere pădurea, să sprijine dezvoltarea unei economii cât mai sustenabile și mai puțin poluante.

”Ne-am mobilizat pentru a da o mână de ajutor mediului în care trăim. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim, câte puțin, în fiecare zi, nu doar astăzi, de Ziua Pământului. De noi depinde să avem o Românie mai curată”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

De asemenea, liderul PSD a mai anunțat că săptămâna viitoare va propune Parlamentului o nouă inițiativă legislativă care să introducă criteriul verde în achizițiile publice. Cu alte cuvinte, în orice licitație publică, vor fi punctate companiile capabile să asigure o poluare cât mai redusă, având în vedere un traseu de transport cât mai scurt.

„Prin asemenea măsuri concrete, care ajută în primul rând firmele românești, PSD înțelege să susțină protejarea mediului. Credem că o Românie mai curată și mai verde înseamnă nu doar mai multă sănătate, ci și mai multă civilizație și bunăstare!”, a mai adăugat PSD.

Aceștia au menționat și harta națională a acțiunii PSD de Ziua Pământului printr-un link:
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=100YFsUJvgGB958REy186PKp8m1UbN7Gk&ll=45.89056838765486%2C24.79206317591001&z=7

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online