Premierul României, Florin Cîțu, a transmis un mesaj, cu ocazia zilei mondiale a libertății presei, mulțumindu-le jurnaliștilor pentru munca pe care aceștia au depus-o in aceste vremuri dificile.

“De ziua libertății presei, le mulțumesc jurnaliștilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, și pentru ei. Informația verificată și corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătății cetățenilor. Iar lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie.”

Acesta mai transmite ca jurnaliștii sa fie in continuare parteneri în efortul comun al Informării corecte și sa informeze în continuare corect publicul.

“Vă rog să fiți în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte și al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneți mereu liberi, de partea adevărului și binelui public, independenți, să informați corect opinia publică. La mulți ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online