Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă un mesaj tuturor romanilor ce vor sărbători Paștele.

Acesta a ținut să mulțumească tuturor pentru efortul depus în toată perioada în care România și întreaga lume s-a confruntat și se confrunta în continuare, cu pandemia de Coronavirus.

Redăm mai jos mesajul Președintelui:

“Dragi români,
Ne regăsim în Taina Sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi, din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume.
Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.
Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!
Hristos a Înviat!”, a încheiat Președintele.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online