Reacțiile liderilor politici se țin lanț după demiterea ministrului Sănătății, iar Gabriela Firea nu a întârziat să-și exprime și ea părerea, continuând cu acuzațiile.

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, și-a exprimat din nou gândurile pe pagina sa de Facebook în cee ace privește conducerea din Sănătate, stârnind zeci de reacții. Aceasta îi consideră vinovați pentru problemele din sistem şi pe premierul Cîţu, dar şi pe preşedintele Iohannis, dar se arată totuși mulțumită de demiterea lui Voiculescu.

„A plecat “Diamantul Pur”, s-a făcut cărbune, dar vine tatăl diamantului! A plecat și doamna secretar de stat ruptă de realitate! Să sperăm că vor numi un om normal, competent, uman! Vai de bolnavi! Vai de medici! Vai de noi!

Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut complice, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!

PNL, USR+ și UDMR sunt obligați să nominalizeze un profesionist care știe să repare dezastrul produs de Voiculescu și care știe ce trebuie făcut pentru a depăși această criză sanitară.”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online