KLM Royal Dutch Airlines, cea mai veche companie aeriană din lume, a câștigat APEX Diamond Award Health Safety, cea mai importantă certificare pe care o pot obține companiile aeriene în domeniul sănătății și al siguranței. KLM este a doua companie europeană care primește această distincție, după Virgin Atlantic.

„Obținerea celei mai importante certificări APEX este o confirmare pentru KLM, care se numără printre companiile aeriene de top în ceea ce privește siguranța și condițiile de igienă de la bordul navelor. Oamenii aleg să călătorească alături de noi pentru că suntem responsabili”, a declarat Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience KLM.

Fondată acum 42 de ani, Airline Passengers Experience Association (APEX) și-a câștigat renumele de organizație dedicată expertizei și evaluării experiențelor pe care le au pasagerii curselor aeriene. În momentul izbucnirii pandemiei, APEX a creat această nouă certificare pentru siguranță, Health Safety Award.

„Este o realizare demnă de apreciat să deții o certificare ce va fi recunoscută de clienți și care te poziționează drept un lider în sănătate și igienă”, au declarat reprezentanții APEX.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online