Live video – Cum obținem ceea ce ne dorim? Cum facem “curățenie” în informațiile noastre?

139
curățenie

Cum obținem ceea ce ne dorim? Cum facem “curățenie” în informațiile noastre?

Despre toate acestea, ne vorbește astăzi invitata noastră, Tamara Schobel, medic din București, absolventă a Facultății de Medicina din München, Ludvig Maximilian Universität, cu experiență în Chirurgie si Neurochirurgie.

Ea a muncit si învățat de la marii Profesorii ca Leon Dănăilă și Peter Winkler. A muncit ca medic în spitalele din Germania și ca medic voluntar în România. Încă din Germania unde a mers la școală și locuit pe o perioadă de aproximativ 17 ani a fost fascinată de puterea de a reuși prin transformarea și activarea centrilor din creier.

Atrasă de felul de a comunica pozitiv al delfinilor a studiat diferite modele care ar putea ajuta omului în dezvoltarea si evoluția sa. Dedicată acestui tip de studiu și plasticității organului numit creier, a format un nou model numit Neuroprogramming pe care îl putem aplica spre a obține o stare dorită.

In cursurile de Neuroprogramming se învață exerciții care ajută la schimbarea stării și structurarea informațională pentru a obține ceea ce ne dorim.

Informația deja deținută va fi aranjată prin exerciții, auto-exerciții, într-o formă cu un rezultat nou pana la o versiune dorită. Reactivarea centrilor pozitivi.

Facebook Comments