Cum obținem ceea ce ne dorim? Cum facem “curățenie” în informațiile noastre?

Despre toate acestea, ne vorbește astăzi invitata noastră, Tamara Schobel, medic din București, absolventă a Facultății de Medicina din München, Ludvig Maximilian Universität, cu experiență în Chirurgie si Neurochirurgie.

Ea a muncit si învățat de la marii Profesorii ca Leon Dănăilă și Peter Winkler. A muncit ca medic în spitalele din Germania și ca medic voluntar în România. Încă din Germania unde a mers la școală și locuit pe o perioadă de aproximativ 17 ani a fost fascinată de puterea de a reuși prin transformarea și activarea centrilor din creier.

Atrasă de felul de a comunica pozitiv al delfinilor a studiat diferite modele care ar putea ajuta omului în dezvoltarea si evoluția sa. Dedicată acestui tip de studiu și plasticității organului numit creier, a format un nou model numit Neuroprogramming pe care îl putem aplica spre a obține o stare dorită.

In cursurile de Neuroprogramming se învață exerciții care ajută la schimbarea stării și structurarea informațională pentru a obține ceea ce ne dorim.

Informația deja deținută va fi aranjată prin exerciții, auto-exerciții, într-o formă cu un rezultat nou pana la o versiune dorită. Reactivarea centrilor pozitivi.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online