Mădălina Ghenea alias Sophia Loren, la braț cu Al Pacino pe platourile de filmare a distribuției „House of Gucci”

78
madalina ghenea

Mădălina Ghenea a fost surprinsă la brațul legendarului Al Pacino la filmările viitoarei producții „House of Gucci”, iar imaginile postate pe pagina oficială a distribuției fac senzație la Hollywood.

Frumoasa româncă și-a uimit fanii cu apariția sa alături de Al Pacino, iar numeroase felicitări au apărut pe contul său de Instagram. Însă mai multe detalii despre rolul său în producție nu sunt cunoscute. În filmul regizat de Ridely Scott românca a primit rolul Sophiei Loren alături de nume precum Al Pacino sau Lady Gaga.

Povestea filmului este despre asasinarea lui Murizio Gucci, nepotul celebrului creator al mărcii de modă italiană, chiar de către soția sa, Patrizia Reggiani, interpretată de Lady Gaga. Alături de cele două prezențe feminine mai fac parte Al Pacino, interpretându-l pe Aldo Gucci, Adam Driver în rolul principal al lui Maurizio Gucci, precum și alte personalități Jared Leto, Heremy Irons, Jack Huston și Reeve Carney.

Scenariul este scris de Roberto Bentivegna şi se bazează pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, al cărei autor este Sara Gay. Cartea spune povestea unei soții geloase, dezamăgită de infidelitățile soțului pe care l-a condamnat la moarte drept pedeapsă. Patrizia Reggiana a plătit un asasin la 4 ani de la divorțul de Murizio Gucci, fiind găsită vinovată a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, dar eliberată în 2016.

Premiera filmului este planificată pentru 24 noiembrie 2021, conform The Hollywood Reporter.

Facebook Comments