Liderul PSD, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook, de data aceasta, un mesaj adresat pentru Orban, Cîțu și Voiculescu, indignat de situașia în care se află România în cee ace privește exportul de măști.

În urma unei vizite efectuate de Ciolacu la una dintre fabricile cu capital 100% românesc din Maramureș, acesta a constatat situația grea prin care trece această fabrică, aflându-se în imposibilitatea de a exporta propria marfă.

„Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite. Oameni de care statul român condus de Orban, apoi de Cîțu și Voiculescu, și-a bătut joc!!!

Anul trecut dl. Orban se lăuda peste tot cum va produce România echipamente de protecție. Ce s-a ales din aceste promisiuni? Nimic!”

De asemenea, Ciolacu spune că producătorii români nu au primit niciun fel de ajutor din partea statului și, mai mult de atât, au fost și împiedicați să-și vândă marfa către alte țări: „Decizia aberantă legată de exporturi, i-a legat practic de mâini și de picioare!”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu face apel către cei 3 lideri pentru a face posibilă liberalizarea exportului de măști chirurgicale pentru a sprijini capitalul românesc.

- Advertisement -online media solutions creare site de prezentare creare magazin online